APARTMAN FOGLALÁS

A Lakáskulcs Apartmanok iroda az Aranypart legnívósabb apartmanházának - Club 218 - földszintjén várja nyaralni, pihenni vágyó vendégeit.

Hogyan foglaljon? Miért érdemes foglalási rendszerünket használni?

VÁSÁRLÓI ELŐNYÖK

A lehető legjobb, leghatékonyabb szolgáltatásokat igyekszünk Önnek biztosítani. Versenyképes apartman árakat, széles választékot, teljes turisztikai termékpalettát biztosítunk Önnek, hogy egy helyen, rugalmasan és kockázatmentesen tudja megszervezni kikapcsolódását, nyaralását, üzleti útját.

Foglalását a Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Irodája kezeli, külön egyeztetünk a szálláshelyekkel, így nem érhetik meglepetések érkezésekor!

Kedvező árak 

A piacon elért szerepünknek és hatékony kommunikációnknak köszönhetően szálláshelyek és más kapcsolódó turisztikai szolgáltatásokat biztosítunk. Felesleges tovább keresnie, megbízható szolgáltatást nyújtunk, versenyképes árakon!

A foglalás gyerekjáték velünk 

Csupán 4 magától értetődő lépésben viheti be foglalását. Ha a kiválasztott szálláshelyen nem áll rendelkezésre az Ön által választott ingatlan, úgy mihamarabb keresünk Önnek alternatív megoldást.

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

 • 1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése:

  A foglalás történhet faxon, e-mailben, vagy személyesen irodánkban. Írásos megrendelése után a kívánt szálláshelyet és egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk, ezzel a Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Irodája garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását. A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással, postai úton vagy személyesen irodánkban lehetséges. A foglaló mértéke a szállásdíj 30 %-a. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított három banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, foglalását semmisnek tekintjük.

 • 2. Visszalépés az utas részéről:

  A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.

  A lemondási díj a következő:

  A nyaralás megkezdése előtt 14. napig a teljes foglaló

 • 3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:

  Amennyiben Ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpont változás miatt, előzetes megbeszélés alapján irodánkkal ez lehetséges. A változtatást írásban kell közölni 48 órával érkezés előtt, ezután egy módosított visszaigazolást küldünk az új szolgáltatások és árak megjelölésével.

 • 4. Visszalépés, módosítás a Lakáskulcs Apartmanok Ügyfélszolgálat részéről:

  A Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Irodája fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek: pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés, tulajdonos szerződés felmondása stb... Ilyen esetekben, amennyiben a Lakáskulcs Apartmanok Ügyfélszogálata előre tud a problémáról, a megérkezés előtt értesíti a vendéget és átfoglalja egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező szálláshelyre, természetesen a visszaigazolt árban. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, az iroda szintén az előzőek szerint jár el.

 • 5. Létszám, árak, részvételi díjak:

  A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, és az ágynemű használatot. Nem tartalmazza az üdülőhelyi díjat, amelyet külön kell fizetni.

 • 6. Megérkezés:

  A kulcsátadás megérkezéskor az irodában a foglalási visszaigazolás 1 példányának bemutatásával történik. A szállás főszezonban (július, augusztus) délután 15:00 óra és 18:00 óra között foglalható el, elő-és utószezonban 14:00 óra és 17:00 óra között. Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem érkezik meg, szíveskedjen irodánkat a megadott telefonszámon értesíteni. 

  Kaució fizetése: a Kauciót érkezéskor 100 Euronak megfelelő összegben az irodában a kulcs felvételekor kérjük kifizetni. A kaució a teljes apartmanra, a teljes időszakra szól. A kapució a távozás napján, a kulcs leadásakor, az apartman ellenőrzése után visszajár kivéve, ha károkozás történt. Károkozás esetén az iroda a kaucióból fedezi a helyreállítás költségét. Amennyibe a kár értéke meghaladja a kaució összét, az apartman bérlők kötelesek ezt az összeget a kaución felül az irodában fizetni.

 • 7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:

  A fizetés a megérkezés napján irodánkban vagy a szállásadónál történhet készpénzzel.

  Egyéb, helyszínen fizetendő költségek:

  - Üdülőhelyi díj/idegenforgalmi adó, amelyet a Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Iroda, illetve a szállásadó a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. Mértéke 18 éves kor felett 400,- Ft / fő / éj.

 • 8. Elutazás:

  A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni, a kulcsot az irodában leadni.

  Kellemes nyaralást kívánunk!

KIADÓ APARTMANJAINK

logo web lakaskulcsapartmanok

8600 Siófok, Beszédes József Sétány 83. földszint 1.

(Club 218 épület üzletsor)

Hétfőtől - Péntekig: 9:00 - 17:00 óráig,

Hétvégén: Szombat - Vasárnap 10:00 - 18:00 óráig
( Június 1. - Augusztus 31. között)

facebook logo

MENÜK

NYITÓLAP

SZÁLLÁSHELYEK

AKTUÁLIS AKCIÓK

APARTMAN FOGLALÁS

KAPCSOLAT

TÉRKÉP

Lakáskulcs Direct Apartmanok Siófok © Minden Jog Fenntartva